Dobava in Vračila

DOSTAVA
Vso blago, ki je na zalogi, pošljemo iz naše trgovine praviloma v roku 2-8 delovnih dni. Prikaz dobavljivosti izdelkov v košarici je informativnega značaja in se lahko do obdelave naročila tudi spremeni. V posameznih primerih se lahko zgodi, da vam katerega od naročenih izdelkov ne moremo poslati, ker je razprodan, zato vas prosimo za razumevanje. O tem vas bomo obvestili v čim krajšem roku, pri čemer bomo uporabili vaše kontaktne podatke, ki ste nam jih zaupali ob naročilu. Verjamemo, da boste v naši bogati ponudbi našli podoben izdelek, s katerim boste prav tako zadovoljni.
Izdelki bodo dostavljeni preko Pošte Slovenije in se zaračunavajo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije. Paket boste prejeli po pošti, vrednost pošiljke pa skupaj s stroški pošiljanja poravnate pri poštnem uslužbencu.
Če v primeru, dostave niste doma, vam bo poštni uslužbenec pustil obvestilo o prispelem paketu. Na pošti vas bo paket čakal 15 dni. Na ustreznem poštnem okencu plačate vrednost pošiljke skupaj s stroški poštnine.
Stroškov dostave vam pri vrnitvi ali menjavi izdelkov žal ne moremo povrniti.
Izdelke iz naše ponudbe dostavljamo preko Pošte Slovenije. Poštnina znaša 4,50€, ne glede na velikost oz. težo paketa. Nakup nad vrednostjo 50€ vam dostavimo brezplačno. Stroške dostave krije kupec.

Če ne bi bili zadovoljni z dostavo, vas prosimo, da nas o tem obvestite na telefonsko št. 02 818 42 54.STROŠKI DOSTAVE
Dostava pri nakupu v skupni vrednosti (z obračunanimi popusti) nad 50€ je z dostavno službo GLS ter Pošto Slovenije brezplačna in jo v celoti krije spletna trgovina Zoo Ajka. V primeru naročila manjšega od 50€ se stroški dostave obračunajo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije oz. dostavne službe GLS, odvisno od tega katero možnost dostave izberete.

Dostava z dostavno službo GLS
- Dostava pošiljk se vrši pretežno v dopoldanskem času, zato pri naročilu navedite naslov dostave, kjer boste v tem času dosegljivi.
- V primeru ko Vas ni doma, Vam dostavljalec v nabiralniku pusti listek s telefonsko številko, na kateri lahko naročite ponovno dostavo, ki je lahko tudi na drug naslov v Sloveniji. Ponovna dostava je brezplačna. Na Vaš klic bo dostavna služba čakala 4 dni, nato bo paket vrnjen pošiljatelju.
- GLS ne zaračuna stroškov transakcije pri pošiljkah s plačilom po povzetju.

Dostava pošiljk s Pošto Slovenije
- Dostava pošiljk se vrši pretežno v dopoldanskem času, razen v primeru, ko izberete dostavo po 16-i uri. Omenjeno storitev spletna trgovina Zoo Ajka zaračuna po ceniku Pošte Slovenije. Storitve popoldanske dostave ne omogočajo vse pošte v Sloveniji.
- V primeru, ko Vas ni doma Vam poštni uslužbenec v nabiralniku pusti listek, s katerim lahko nato sami pošiljko prevzamete na Vaši pošti. Vaša pošiljka Vas bo na pošti čakala 15 dni.
- Pošta Slovenije zaračuna strošek transakcije pri pošiljkah s plačilom po povzetju, ki znaša 0,96€ oz. 1% vrednosti odkupnine.

Dostava
Vse izdelke iz naše spletne trgovine dostavimo v roku 1 do 4 delovnih dni od datuma prejetja Vašega naročila. V primeru, da določenega izdelka nimamo na zalogi, Vas bomo o tem obvestili po telefonu ali po elektronski pošti in se dogovorimo za dostavo naročenega izdelka.PRAVICA DO VRAČILA IZDELKA
Kupec ima pravico, da nam v 15-ih dneh pisno sporoči, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok 14 dni začne teči naslednji dan po dnevu dobave blaga. Kupec mora v štirinajstih dneh po sporočilu o odstopu od naročila podjetju vrniti blago, nepoškodovano, v nepoškodovani originalni embalaži in nespremenjeni količini. Tudi če kupec v štirinajstih dneh po prejemu vrne blago, se šteje, da odstopa od naročila.

Vračilo kupnine
Kupcu, ki odstopi od naročila, vrnemo denar (kupnino + morebitno poštnino). Za nakazilo kupnine nam posredujte številko vašega osebnega računa.

Vrnitev izdelka
Pravica do odstopa od pogodbe.
V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) ima potrošnik pravico, da v 15-ih dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposredni strošek vračila blaga – poštnina. Blago mora vrniti podjetju najkasneje v 14 dneh od sporočila o odstopu. Tudi, če v roku 14. dni od prejema blaga blago vrne, se to šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Blago mora biti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, z originalno embalažo in računom.

V primeru vračila vas prosimo, da nas o tem predhodno pisno obvestite. Svoj zahtevek za vrnitev izdelka pošljite na naslov: Zoo Ajka, Nataša Živko s.p., Špindlerjeva 3, 2310 Slovenska Bistrica.

Kupnino, brez stroškov dejanske poštnine, vam bomo povrnili najkasneje v 30 dneh na vaš bančni račun, ki ga zato v svojem zahtevku tudi navedite.

Za natančnejše informacije o postopku vračila izdelkov pokličite na telefonsko številko 02 818 42 54.

Pri pogodbah, katerih predmet je blago, ki je bilo izdelano po natančnih navodilih potrošnika, ki je bilo prilagojeno njihovim osebnim potrebam, ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo, potrošnik nima pravice do vračila oziroma odstopa od pogodbe.Nadaljuj
Proizvajalci
Hitro iskanje
 
Išči s ključnimi besedami.
Napredno iskanje
0 artiklov
POSTELJA KOST 70cm
POSTELJA KOST 70cm
45.88€
36.70€ (20% prihranek)
petmanbarf