Domov » Katalog » POWAIR »

19.80€

POWAIR CAR Z USB KLJUČKOM + POLNILO

POWAIR CAR Z USB KLJUČKOM + POLNILO
PowAir Car - osvežilec za avto z USB priključkom! Osvežilec za avto PowAir Car poskrbi za svež vonj v vašem avtu – trajno nevtralizira neprijetne vonjave, doda vlažnost zraku in poskrbi, da se v avtu prijetno počutite. Nosilec s posodico ima 12 V vtičnico in USB priključek za vaš telefon ali navigacijo.

Osvežilec za avto PowAir Car je edinstven v svojem delovanju. Deluje po principih aromaterapije, vlaži zrak v avtu in hkrati nevtralizira neprijetne vonjave, ki se pojavijo v vašem avtu, kot na primer vonj po cigaretnem dimu, vlagi ali vonj po hišnih ljubljenčkih.

PowAir tekočina s svojim izhlapevanjem vlaži zrak – če imate občutek, da je zrak še vedno presuh, jo razredčite v razmerju 1:2 (25 ml PowAira, 25 ml vode). Zrak v avtu je lahko posebej suh pozimi in vam lahko še dodatno izsuši grlo in sluznico nosu ter kožo. Osvežilec PowAir Car učinkovito nevtralizira kakršnokoli neprijetno vonjavo v zraku in navlaži zrak. Na tak način izboljša kvaliteto zraka in ustavi škodo, ki jo lahko povzročijo pasivno kajenje, suh zrak…, zagotavlja vam konstantno svež zrak v avtu in poskrbi, da se med vožnjo prijetno počutite.

Polnitev 25 ml tekočine zadošča za 1 uro neprekinjene uporabe. Po 2 urah se osvežilec PowAir Car avtomatsko izklopi. Nastavek lahko rotiramo za 180° ne da bi pri tem polivali tekočino.

Navodila za uporabo: V posodico (50 ml) nalijte tekočino (polnilo PowAir Car) ter jo pritrdite. Vklopite nosilec osvežilca PowAir Car v vtičnico vžigalnika za cigarete in pritisnite na gumb. Če pritisnete na gumb enkrat, boste vklopili način »vlaženje zraka«, če pa dvakrat, boste vklopili način »difuzor arome«. Sproščati se začne nežna meglica. Kapljice so izredno majhne (6μm).

Barva: sortirano - dovolite, da vam barvo izberemo mi.

Velikost: 57x56x164 mm

Moč: DC 12 V; 130mA – 150 mA; 1,5W-2W

Kapaciteta posodice za tekočino: 50 ml (25 ml/h)

Mnenja
Proizvajalci
Hitro iskanje
 
Išči s ključnimi besedami.
Napredno iskanje
0 artiklov
Deli artikle
Deli z E-Mailom Share on Facebook
petmanbarf