Domov » Katalog » POWAIR »

15.40€

POWAIR GEL APPLE CRUMBLE 428g

POWAIR GEL APPLE CRUMBLE 428g
-PowAir Gel zmore, česar osvežilci prostorov ne zmorejo!
Ali še vedno uporabljate osvežilce prostorov, ki prikrijejo neprijetne vonjave? Če jih, v bistvu samo zapravljate svoj denar in prikrivate neprijetne vonjave. Molekule, ki se nahajajo v PowAir Gelu absorbirajo molekule neprijetnih vonjav in jih razgradijo.

Varen za uporabo v bližini ljudi in živali, prijazen do okolja in nestrupen.

PowAir Gel je najbolj priljubljen izdelek iz linije PowAir – dolgotrajno in učinkovito odpravi skoraj vsako neprijetno vonjavo. Aktivne učinkovine PowAir so ujete v polimernem gelu in ko so izpostavljene zraku, začnejo naravno hlapeti, pri čemer nevtralizirajo molekule neprijetnih vonjav, s katerimi pridejo v stik. Prenehajte prikrivati neprijetne vonjave, raje se jih trajno znebite! Uporabite PowAir Gel.

Navodila za uporabo:
Pred uporabo gel pretresite nato pa samo odvijte pokrov in pustite, da gel naravno hlapi dokler so prisotne neprijetne vonjave. Ko jih ni več, lahko lonček, kozarec ali vedro zaprete. Če je gel odprt daljši čas, ga občasno pretresite, da se spet navlaži. 500 ml lonček ali 1l kozarec sta primerna za uporabo v manjših do srednje velikih prostorih. Če so neprijetne vonjave stalno prisotne ali je prostor velik, priporočamo uporabo ventilatorjev PowAir Breeze (za 1 l in 4 l kozarec oziroma vedro) ter PowAir Cyclone (20 l vedro). Oba ventilatorja pritrdite na posodo z gelom. Z njuno pomočjo se lahko bolj enakomerno razprši večja količina PowAir nevtralizatorja in je tako postopek nevtraliziranja vonjav krajši. Edina slaba stran tega je, da je poraba PowAir Gela malo manj ekonomična. Ventilatorja PowAir Breeze in PowAir Cyclone sta na voljo izključno po prednaročilu, prav tako kot 1 l, 4 l in 20 l PowAir Gel. Gel lahko pretresemo tudi v lončke, manjše kot 500 ml, ter ga damo v zelo majhne prostore, omaro, pomivalec posode (ko čakamo, da se bo napolnil).

Prostori, kjer lahko uporabljamo PowAir Gel: manjši do srednje veliki prostori; hotelske sobe, prostor, kjer imamo smeti, zaprti prostori, kuhinje, toaletni prostori…

Nevtralizira vonjave: cigaretni dim, vonj plesni, neprijetne vonjave v pisarnah in na drugih delovnih mestih, vonjave med kuhanjem (cvrtje rib…), vonjave v shrambah, starih kleteh, sušilnicah mesa in sadja, v avtomobilih in avtodomih, vonjave pri mačjih straniščih, vonjave, ki jih puščajo domači ljubljenčki v prostoru, osveži in nevtralizira zrak v vlažnih ter zatohlih prostorih.

Mnenja
Proizvajalci
Hitro iskanje
 
Išči s ključnimi besedami.
Napredno iskanje
0 artiklov
Deli artikle
Deli z E-Mailom Share on Facebook
petmanbarf