Domov » Katalog » INSEKTICIDI »

11.99€

VITALVETO INSEKTICIDNA OVRATNICA ZAVELIKE PSE

VITALVETO INSEKTICIDNA OVRATNICA ZAVELIKE PSE
je ovratnica za pse proti bolham in klopom. Ovratnica je težka 30g in dolga 50cm. Psu se okoli vratu ohlapno pripne ena ovratnica. Odvečni del ovratnice se odreže. Učinkovati začne takoj. Pred bolhami ščiti 300 dni in pred klopi 200 dni. Po izteku tega časa se jo po potrebi zamenja z novo.

OVRATNICE NI TREBA ODSTRANITI MED KOPANJEM ŽIVALI, SAJ VODA NE VPLIVA NA UČINKOVITOST INSEKTICIDA.

Če se na koži pojavijo simptomi draženja, je potrebno ovratnico odstraniti dokler simptomi ne izginejo. Če simptomi ne izzvenijo se posvetujte z veterinarjem. V primeru preobčutljivosti kot insekticid uporabite drug izdelek. Ovretnice ni priporočljivo uporabljati na brejih in doječih psicah.Ne uporabljajte na psih mlajših od 8 tednov in lažjih od 20kg. Ovratnice se ne sme uporabljati v kombinaciji z drugimi insekticidi. Ovratnico se shranjuje pri sobni temperaturi, v originalni embalaži. Ovratnico se iz embalaže vzame tik pred uporabo. Izrabljeno ovratnico in embalažo je potrebno odstraniti v skladu z lokalnimi predpisi. Ovratnica je strupena a vodne organizme in čebele. Ovratnice se ne sme uporablajti za namene, ki niso predpisani. Preprečiti je potrebno, da otroci ne pridejo v stik z ovratnico. Preprečiti je potrebno stik s kožo - uporabljati zaščitne rokavice. Po uporabi je potrebno temeljito umiti roke. Za podrobnejše informacije kontaktirajte dobavitelja.

Vsebuje:diazinon (ISO) 15g/100g
Opozorilo: Zdravju škodljivo pri zaužitju. Strupeno za vodne organizme: lahko povzroči dolgotrajen škodljive učinke na vodno okolje. Hraniti ločeno od hrane, pijače in krmil. Hraniti izven dosega otrok. Ob nezgodi ali slabem počutju, takoj poiskati zdravniško pomoč (po možnosti pokazati etiketo). Če pride do zaužitja takoj poiskati zdravniško pomoč in pokazati embalažo ali etiketo. Izogibati se izpostavljanju - pred uporabo pridobiti posebna navodila. Posvetovati se s proizvajalcem o ponovni predelavi/recikliranju. Ne izpuščati odlagati v okolje. Upoštevati posebna navodila/varnostni list.
Mnenja

Proizvajalci
Hitro iskanje
 
Išči s ključnimi besedami.
Napredno iskanje
0 artiklov
Deli artikle
Deli z E-Mailom Share on Facebook
petmanbarf