4.76€

NM SUROVA GOVEJA KOST BOČNIKA 500g

NM SUROVA GOVEJA KOST BOČNIKA 500g
Surova goveja kost bočnika Velike kosti za daljše žvečenje. Visoka vsebnost hrustanca za rast atletskih sklepov ali sklepov starejših psov. Za večurno zdravo zabavo. Vsebuje esencialne minerale in je odlična za čiščenje zob. Lahko jo dajete dnevno ali kot del tedenskega menija. Ta kost je primernejša za odrasle pse, za zobe pasjih mladičev pa je lahko pretrda.

Prednosti:
  • hranljiva naravna alternativa kuhanim kostem
  • trša kost za žvečenje, primerna za odrasle pse
  • vsebujejo naravno prisoten glukozamin in hondroitin za sklepe
  • 1/2 govejega bočnika

SESTAVA: govedina (100%)

ANALITSKA SESTAVA: surove beljakovine (23.9%), surova olja in maščobe (14.9%), surov pepel (38%), surove vlaknine (10.7%), vlaga (25.8%).

Nikoli ne hranite živali s kuhanimi kostmi. Svojega psa morate vedno nadzirati pri igranju z našimi kostmi za žvečenje. Poskusite vedno izbrati veliko kost za svojega psa in jo obvezno postrezite surovo. Priporočamo, da tovrstne kosti pred uporabo odmrznete. To so trše kosti in niso primerne za pse z manj čvrstimi zobmi, kot so starejši psi in pasji mladiči.

POMEMBNO OBVESTILO
BARF hrano dostavljamo na dom samo z lastnim prevozom do 15km iz Slovenske Bistrice pri naročilu kateregakoli izdelka v vrednosti nad € 40,00. Saj so izdelki zamrznjeni in prevoz s pošto ni mogoč.


Mnenja
Proizvajalci
Hitro iskanje
 
Išči s ključnimi besedami.
Napredno iskanje
0 artiklov
Informacije o proizvajalcu
Ostali artikli
Deli artikle
Deli z E-Mailom Share on Facebook
petmanbarf