6.81€

NM HUNTER DIVJAČINA Z BOROVNICAMI 1kg

NM HUNTER DIVJAČINA Z BOROVNICAMI 1kg
Divjačina z borovnicami
Monoproteinski surov obrok, ki ne vsebuje žit in piščanca. Odlična izbira za prehransko občutljive pse in tiste, ki jih pestijo alergije na določen vir beljakovine. Skrbno izbrane sestavine najvišje kakovosti in naravna hranila zaokrožijo ta popoln in uravnotežen obrok super hrane, ki predstavlja pravi »wellness« za vašega psa.
Zamrznjene mesne kocke, pripravljene za enostavno serviranje v velikosti ledenih kock, ki jih preprosto preštejete in daste v skledo, ko se odtajajo, pa jih ponudite svojemu psu. Enostavno! Za ustno higieno in zdrave zobe ter naravno obnašanje priporočamo, da psa tedensko hranite tudi z našimi surovimi mesnatimi kostmi in kosi za žvečenje.

Prednosti:
 • Brez umetnih barvil, aromatičnih snovi in konzervansov.
 • Brez žit.
 • Enostavno serviranje popolne in uravnotežene hrane.
 • Velikost pakiranja 1 kg.

Opis:
Divjačina je pusto meso, bogato s hranilnimi snovmi, z vitamini B, z visoko vsebnostjo B12 in železom. Zelo znana je po svojih bogatih okusih gozda, ki se jim ni mogoče upreti. Borovnice so bogate z antioksidanti, vključno z vitaminom C in vitaminom K. Obrok vsebuje tudi špinačo in morske alge ter esencialne minerale in dodatne hranilne snovi za ohranjanje zdravja in vitalnosti.


SESTAVA:
divjačina 60%, grah 10%, koleraba 10%, korenje 7%, jabolka 5%, borovnice 4%, morska trava 1%, špinača 1%, izvleček juke (Yucca Schidigera), izvleček zelenega čaja, izvleček grozdnih pečk, izvleček kvasa, dikalcijev fosfat, kalcijev karbonat.

ANALITSKA SESTAVA: beljakovine 13%, maščobe 4%, pepel 4%, vlaknine 0,6%, vlaga 70%.

DODATKI (NA KG): vitamin A 1000UI, vitamin D 100UI, vitamin E 14mg, Elementi v sledovih: cinkov sulfat monohidrat 50,1mg, železov sulfat monohidrat 20mg, bakrov sulfat pentahidrat 7,2mg, kalcijev jodat brezvodni 0,4mg, slenizirane kvasovke neaktivirane 8,6mg.

Smernice dnevnega hranjenja:
 • Pritlikavi psi npr. bišon 120g/dan oz. 7mesnih kock
 • Mali psi npr. mops 210g/dan oz. 12 mesnih kock
 • Mali psi npr. koker španjel 330g/dan oz. 19 mesnih kock
 • Srednji psi npr. špringer španjel 420g/dan oz. 25 mesnih kock
 • Srednji psi npr. dalmatinec 540g/dan oz. 32 mesnih kock
 • Veliki psi npr. zlati prinašalec 580g/dan oz. 34 mesnih kock
 • Veliki psi npr. doberman 680g/dan oz. 40 mesnih kock
 • Zelo veliki psi npr. novofoundlanec 735g /dan oz. 43 mesnih kock
 • Zelo veliki psi npr. irski volčji hrt 810g/dan oz. 48 mesnih kock

Sveža voda mora biti psu vedno na voljo.

Naše smernice o količini dnevnega obroka temeljijo na telesni teži živali in sicer 3 % teže živali toy in majhnih pasem, 2% teže živali srednje in velikih pasem ter 1,5% teže živali zelo velikih pasem. Priporočene količine se lahko prilagaja individualno glede na starost, zdravstveno stanje, aktivnost, življenjski slog in apetit psa.
Priporočamo, da ta proizvod odmrznete ali v hladilniku čez noč ali pa ga preprosto pustite, da se odmrzne na enak način, kot bi varno odmrznili katerokoli meso, ki bi ga pojedli sami. Mesne kocke se odtajajo v roku 2 ur, odvisno od temperature okolja, v katerem se meso odmrzuje.

POMEMBNO OBVESTILO
BARF hrano dostavljamo na dom samo z lastnim prevozom do 15km iz Slovenske Bistrice pri naročilu kateregakoli izdelka v vrednosti nad € 40,00. Saj so izdelki zamrznjeni in prevoz s pošto ni mogoč.


Mnenja
Proizvajalci
Hitro iskanje
 
Išči s ključnimi besedami.
Napredno iskanje
Informacije o proizvajalcu
Ostali artikli
Deli artikle
Deli z E-Mailom Share on Facebook
petmanbarf